Wednesday, February 7, 2007

De unde vine negativitatea

De unde vine negativitatea din interiorul vostru?
Ce creeaza tristetea, frica, nefericirea in viata voastra?
Este o combinatie de multi factori. 98% din umanitate traieste intr-o minciuna, in ceea ce numeste a fi fericire, dar de fapt nu este, insa se teme prea mult ca sa o schimbe. Traieste in mizerie si nefericire, adesea sub povara unui stres foarte mare, deoarece posibilitatea de a schimba acea situatie este prea infricosatoare pentru ea.
Memoria sufletului din subconstient contribuie de asemenea la starea de nefericire si tristete. O purtati peste tot, zi dupa zi, pe tot parcursul vietii. Traiti in frica de schimbare si frica de necunoscut. De fapt, va este frica sa fiti fericiti! Nu v-ati nascut sa fiti nefericiti. V-ati nascut sa experimentati o viata plina de fericire, bucurii, succes, abundenta, dar nu puteti crea toate acestea deoarece Sinele, asemenea unui caine care are un os, mesteca toata energia negativa din trecut si emotiile neexprimate.
Daca ati putea vedea ce ati putea avea in viata, ce ati putea atinge, ce abundenta ati putea manifesta, ati fi foarte uimiti!
Incercati sa va vedeti gandurile in fiecare zi, observati-va Sinele pe masura ce incearca sa va distruga planurile, sperantele, dorintele si visurile.
Deveniti constienti de negativitatea din voi. Apoi, incet, schimbati-va gandurile cu unele pozitive. Creati afirmatii pentru a schimba gandirea veche in una noua.
Traiti-va viata asa cum este menita sa fie traita, nu ca sclavi, asa cum va tine Sinele vostru.
Articolul a fost transmis de la editura For You ( Maytreia )

No comments: